Welkom
bij de bewegingsmeester

In de lagere school zetten we de cultuur van onze kleuterschool graag verder! We hebben alles in huis om erin te kunnen vliegen: turntoestellen die ons uitdagen, Bodymap-materialen en materialen van de nieuwste trend zoals bijvoorbeeld stoepranden. Ook onze LO-leerkrachten van de lagere school zijn opgeleid in de Bodymap-methode die voornamelijk in de eerste graad aan bod zal komen. We gymmen in de sporthal aan de Sollevelden, maar bij mooi weer vind je ons in het groen buiten. Daar moeten we geen twee keer over nadenken. Jaarlijks organiseren we sportdagen die de zin in bewegen nog doen toenemen. Gekleed in short en een T-shirt van het HHvM bewegen we vrij en kunnen we elk jaar complexere oefeningen aan. En uiteraard oefenen wij hier ook elke les in sociale competenties. Samen gaan we ervoor!

Briljant Lagere School Over Ons
Foto Jeroen

Hallo,
ik ben meester Jeroen

Mijn persoonlijke waarom: waarvoor kom ik elke morgen graag uit mijn bed?

“Sport is de speelgoedafdeling van het leven.”

Wat leer je in mijn klas?

 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean vehicula lorem vel varius consequat.
 • Nam accumsan, eros ut ornare ornare, elit justo eleifend odio, eget sollicitudin erat nulla porta nibh.

Neem een kijkje in de
wereld van de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van de basisklassen

Lees onze blog

 • Dsc 0749

  Alles van de hele wereld wat hier is! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Het grote gras-voetbalveld! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De grote zandbak buiten! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De juffen! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Schrijfdansen! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Vanalles leren! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Onze grote bouwhoek! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De kippetjes en de ezel! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De noppertjes! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De klimberg buiten! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Onze grote knutselkast! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Tuneren! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Onze bromfietsen!

  enkele kleuters
 • 2de Leerjaar

  Heerlijk die ruime klassen en gangen! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De schoolsfeer! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De dansmuziek op sommige middagen! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden De goede leerkrachten! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Dat pesten aangepakt wordt! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Veel boeken in de school! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Dieren! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Leuke lessen! Logo Zonder Achtergrond En Tekst Bijgesneden Het fietsparcours!

  enkele leerlingen
Briljant Onze School Divider